Sałatka Tabbouleh z orzechami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 182 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo liście mięty, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest świetne. Spróbuj Sałatka Tabbouleh, Sałatka Tabbouleh New-Age, oraz Sałatka Tabbouleh dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym garnku dodaj wodę i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Bulgur wlać do miski, zalać wrzącą wodą i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Umieść orzechy w małej patelni na małym ogniu i lekko tosty.
Dodaj bulgur, zioła, szalotki, pomidory, ogórek i sól, do smaku. Wrzucić razem, odstawić na kilka minut, dostosować przyprawy i wrzucić ponownie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Gałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Bulgur
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie