Sałatka słodko-chrupiąca
Słodka i chrupiąca sałatka to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 539 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, kasztany wodne, orzechy nerkowca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Chrupiąca Słodka Brokułowa Sałatka Craisin, Chrupiąca Słodka Arbuz Ogórek Awokado Sałatka, oraz Słodka, Słona, Chrupiąca, Zingy Sałatka Z Jabłek I Selera.
Instrukcje
Umieść makaron w misce z ciepłą wodą i moczyć przez 15 minut lub do miękkości.
Ubij razem olej, cukier, ocet i przyprawy.
Odcedzić makaron i połączyć w dużej misce z colesław, pomarańcze, kasztany wodne, zielona cebula i nasiona słonecznika.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do płaszcza równomiernie. Przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin.
Dodać orzechy nerkowca przed podaniem.