Sałatka szpinakowo-krewetkowa z gorącym sosem z boczku
Sałatka szpinakowo-krewetkowa z gorącym sosem z boczku to bezglutenowe danie główne. Na 10,12 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 997 kalorii, 80g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ocet, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gość: Sałatka szpinakowa z krewetkami i ciepłym sosem Boczkowym, Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, oraz Sałatka szpinakowa z sosem z gorącego boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. Wymieszaj ocet, cukier i musztardę; mieszaj dalej, aż cukier się rozpuści.
Wrzucić szpinak, grzyby, ser i krewetki w dużej misce.
Mżawka gorący boczek dressing na mieszaninie szpinaku; wrzucić do herbu.