Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem
Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 52 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szpinaku, miód, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem, Sałatka Z Gruszek I Orzechów Sosny Z Miodowym Winegretem, oraz Sałatka gruszkowo-szpinakowa z parmezanem Vinaigrette.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, gotować boczek w średniej patelni nonstick na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodać octy, miód, musztardę, sól i pieprz do kapiących na patelni, mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia.
Aby przygotować sałatkę, połącz cebulę, gruszki, szpinak i boczek w dużej misce.
Skropić winegretem i delikatnie wrzucić do płaszcza.