Sałatka szpinakowa ze słodkimi pieczonymi orzechami pekan i gorgonzolą z Sherry szalotka Vinaigrette

Sałatka szpinakowa ze słodkimi pieczonymi orzechami pekan i gorgonzolą z Sherry szalotka Vinaigrette wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 3G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz potrójnie umyty szpinak, kilka soli, kilka cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka szpinakowa ze słodkimi pieczonymi orzechami pekan i gorgonzolą z Sherry szalotka Vinaigrette, Sałatka z pieczonej gruszki i szalotki z Sherry-Dijon Vinaigrette, oraz Detox Berry Quinoa Sałatka szpinakowa ze słodką szalotką Vinaigrette + gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść szpinak w misce do serwowania.
Wrzucić pekan z olejem roślinnym, cukrem i solą.
Ułożyć na blasze do pieczenia. Piecz, aż odcień ciemniejszy i aromatyczny, około 7 do 8 minut. Odstawić.
Zrobić dressing łącząc oliwę z oliwek, ocet, szalotki i sól i pieprz w misce i ubijając razem lub umieścić w zamykanym pojemniku i wstrząsnąć.
Wrzuć szpinak z dressingiem, gorgonzolą i orzechami pekan.