Sałatka szpinakowa z winegretem Kolendrowo-limonkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szpinak Sałatka z kolendry-Limonka vinaigrette spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,48 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Mieszanka soli i pieprzu, mielonego kminku, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chile Lime Salmon Fajita Sałatka z Cilantro Lime Vinaigrette, Sałatka Taco z winegretem Kolendrowo-limonkowym, oraz Posiekana Sałatka z limonką-Cilantro Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz sok z limonki, mielony kminek, biały ocet, oliwę z oliwek, kolendrę, sól i pieprz. Mieszamy do smooth.To podawać, szpinak układać na dużym talerzu. Top z ogórkiem, rzodkiewką, cebulą, pomidorem, marchewką i serem feta.
SOS skropić sałatką i doprawić solą i pieprzem.Chciałbym przedstawić ten przepis na ten tydzień Blogger tajny składnik: Limonka. Hosted by Jen of my Kitchen addiction.