Sałatka szpinakowa z sosem rabarbarowym to bezglutenowy przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś paski bekonu, rabarbar, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka truskawkowa z sosem rabarbarowym, Sałatka z kaczki i truskawek z sosem rabarbarowym, oraz Sałatka ze szpinakiem truskawkowo-rabarbarowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połączyć rabarbar, cukier i ocet; gotować na średnim ogniu, aż rabarbar będzie miękki, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić, rezerwując około 6 łyżek soku; wyrzucić miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3
Wlać sok do słoika z ciasną pokrywką; dodać olej, cebulę, sos Worcestershire i sól. Dobrze wstrząśnij. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.