Sałatka szpinakowa z kozim serem i orzechami włoskimi
Sałatka szpinakowa z kozim serem i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Koszerne sól, pieprz, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka szpinakowa z kozim serem i orzechami włoskimi, Sałatka szpinakowa z jabłkami, orzechami włoskimi i kozim serem, oraz Ciepła Sałatka Szpinakowa Z Boczkiem, Orzechami Włoskimi I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć ocet, szalotka, musztarda, sól i pieprz. Stopniowo ubijaj olej, aby uzyskać kremowy opatrunek.
Do dużej miski włożyć całą, ale dużą garść szpinaku. Wrzucić z większością opatrunku.
Dodaj pozostały szpinak i kontynuuj podrzucanie, aż będzie dobrze pokryty.
Podawać natychmiast posypane kozim serem i orzechami włoskimi.