Sałatka szpinakowa z kaszą i czarną fasolą
Sałatka szpinakowa z Kaszanem i czarną fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz dziecko szpinak liście, fasola, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z kaszanką i czarną fasolą, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać białko jaja i kaszę do wymieszania.
Rozgrzać patelnię heavy medium nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę kasha; gotować i mieszać 3 min. lub do momentu, gdy mieszanina zostanie ugotowana na sucho i ziarna kaszy zostaną oddzielone. Wymieszać z wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; dusić na średnim i małym ogniu 10 min. albo dopóki woda nie zostanie wchłonięta, a kasza będzie miękka.
Łyżka kasha do średniej miski.
Dodać fasolę i cebulę; lekko wymieszać.
Talerz przykryć szpinakiem; na wierzch polać mieszanką kaszy, serem i papryką.