Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem i sosem jabłkowym

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem i sosem jabłkowym może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kanadyjski bekon, bekon, wstępnie umyty szpinak dla niemowląt i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków Z Ciepłym Sosem Jabłkowym Z Boczku, Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szpinak w dużej misce. Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu przez około 4 protokół, lub aż jest po prostu chrupiące.
Dodaj boczek Kanadyjski na patelni i gotować przez 2 Więcej minut, często mieszając.
Wyjąć mięso z patelni i położyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Odcedzić pozostały tłuszcz z patelni.
Dodać oliwę z oliwek i cebulę na patelni i gotować przez około 2 protokół, lub aż cebula lekko zmięknie.
Dodać grzyby na patelnię i gotować, często mieszając, jeszcze przez 2 minuty. Na szpinak ułożyć cebulę i grzyby.
Dodaj cydr jabłkowy i ocet na patelni i włączyć ogień do średniej-wysokiej. Wymieszać zeskrobać wszelkie kawałki, które są przyklejone do dna patelni i gotować przez 8 do 10 minut lub aż cydr zmniejszy się do około 1/2 szklanki.
Ubij w musztardzie, soli i pieprzu, do smaku.
Na grzyby i szpinak wlać ciepły sos jabłecznika i wrzucić, aż warzywa będą dobrze pokryte.
Posypać boczek na wierzchu i podawać.