Sałatka szpinakowa z burakami i orzechami włoskimi

Sałatka szpinakowa z burakami i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę szpinakową z burakami i orzechami włoskimi spróbować. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ocet winny, sól, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka endywiowa z burakami, kozim serem i orzechami włoskimi, Sałatka Z Czerwonych Liści Z Prażonymi Burakami, Pomarańczami I Orzechami Włoskimi, oraz Sałatka Szpinakowa Z Burakami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułożyć buraki na blasze do pieczenia. Piec do miękkości widelca, około 1 godziny w zależności od wielkości buraków. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać buraki i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Umieść szpinak, buraki, kozi ser i orzechy włoskie w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
SzpinakSzpinak
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W małej misce ubij razem oliwę z oliwek i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do połączenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn