Sałatka szpinakowa z burakami i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę szpinakową z burakami i orzechami włoskimi spróbować. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ocet winny, sól, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka endywiowa z burakami, kozim serem i orzechami włoskimi, Sałatka Z Czerwonych Liści Z Prażonymi Burakami, Pomarańczami I Orzechami Włoskimi, oraz Sałatka Szpinakowa Z Burakami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Ułożyć buraki na blasze do pieczenia. Piec do miękkości widelca, około 1 godziny w zależności od wielkości buraków. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać buraki i grubo posiekać.
Umieść szpinak, buraki, kozi ser i orzechy włoskie w dużej misce.
W małej misce ubij razem oliwę z oliwek i ocet.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do połączenia.