Sałatka szpinakowa dla dzieci z ciepłym winegretem cytrusowo-bekonowym

Sałatka szpinakowa dla dzieci z ciepłymi cytrusami-boczkiem Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, sok pomarańczowy, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka szpinakowa dla dzieci z ciepłym winegretem cytrusowo - bekonowym, Sałatka Z Rzepy I Szpinaku Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, gotować boczek w średniej patelni nonstick na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć. Wyrzucić kroplówki.
Dodaj sok pomarańczowy, brandy, ocet, i miód do patelni; gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż zredukowana do około 2 łyżki. Wymieszać z boczkiem, solą i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Aby przygotować sałatkę, połącz wodę i sok z cytryny w średniej misce.
Dodaj jabłko; wrzucić do herbu.
Wyjąć jabłko z miski łyżką szczelinową; umieścić w dużej misce.
Dodaj szpinak, cebulę i mango do jabłka.
Skropić winegretem i delikatnie wrzucić do płaszcza. Ułóż około 2 1/4 szklanki sałatki na każdym z 2 talerzy; top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczki orzechów włoskich i 6 malin.
W razie potrzeby posypać popękanym czarnym pieprzem.