Sałatka szparagowo-pomidorowa z sosem jogurtowo-serowym
Sałatka ze szparagów i pomidorów z sosem jogurtowo-serowym wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 38 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś musztardę, zieloną cebulę, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z pomidorów ogórkowych z sosem jogurtowym koperkowym, Sałatka Pomidorowo-Ogórkowa Z Sosem Jogurtowym Cytrynowym, oraz Chuda Sałatka z kurczaka Buffalo z sosem z greckiego jogurtu z sera pleśniowego i sałatkami restauracyjnymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić zamrożone szparagi i dobrze odcedzić. W średniej misce połączyć szparagi, pomidory, cebulę i odstawić.
W małej misce, ubić razem jogurt, ser i musztardę.
Dodaj do mieszaniny warzyw i wrzucić, aż dobrze pokryte. Aby służyć, talerze sałatkowe linii z liśćmi sałaty rzymskiej i łyżka sałatki na górze.