Sałatka szparagowo-krabowa
Sałatka ze szparagów i krabów to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz szparagi, paski boczku, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Krabowo-Szparagowa, Sałatka ze szparagów i krabów, oraz Sałatka Ze Szparagów, Krabów I Pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 430 stopni F (225 stopni C).
Szparagi, pomidory i oliwę wrzucić do miski, aż warzywa będą równomiernie pokryte; doprawić solą i pieprzem.
Wlać do naczynia do pieczenia; posypać mieszaniną 1 mielony ząbek czosnku.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, o 9 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Pokroić szparagi na 2 cale kawałki.
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Usuń boczek na talerzu wyłożonym ręcznikami papierowymi, zastrzegając 2 łyżki kapieli z boczku na patelni.
Dodać mięso krabowe do gorących kapieli boczku i gotować do ogrzania przez, 2 do 3 protokół.
Przełożyć do dużej miski; dodać szparagi, pomidory i serca palmowe.
W małej misce ubić sok z cytryny, oliwę z oliwek i 1 zmielony ząbek czosnku; doprawić solą i pieprzem.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do płaszcza.
Tuż przed podaniem posyp sałatkę boczkiem.