Sałatka szparagowo-krabowa

Sałatka szparagowo-krabowa
Sałatka ze szparagów i krabów to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz szparagi, paski boczku, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Krabowo-Szparagowa, Sałatka ze szparagów i krabów, oraz Sałatka Ze Szparagów, Krabów I Pomarańczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 430 stopni F (225 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Szparagi, pomidory i oliwę wrzucić do miski, aż warzywa będą równomiernie pokryte; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do naczynia do pieczenia; posypać mieszaniną 1 mielony ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, o 9 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić szparagi na 2 cale kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
6
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Usuń boczek na talerzu wyłożonym ręcznikami papierowymi, zastrzegając 2 łyżki kapieli z boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Dodać mięso krabowe do gorących kapieli boczku i gotować do ogrzania przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
CrabmeatCrabmeat
9
Przełożyć do dużej miski; dodać szparagi, pomidory i serca palmowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
SzparagiSzparagi
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
10
W małej misce ubić sok z cytryny, oliwę z oliwek i 1 zmielony ząbek czosnku; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do płaszcza.
12
Tuż przed podaniem posyp sałatkę boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn