Sałatka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i kozim serem

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i kozim serem może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 289 kalorii, 10g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka estragonu, soli i pieprzu, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Prażone szparagi balsamiczne z kozim serem i prażonymi orzechami włoskimi, Prażone Szparagi Z Serem Pleśniowym I Prażonymi Orzechami Włoskimi, oraz Pieczona dynia maślana z burakami, kozim serem, prażonymi orzechami włoskimi i miętą.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie na małej blasze do pieczenia i piec przez 8 minut, lub do lekko tosty.
Przenieść na talerz do ostygnięcia, a następnie rozbić orzechy włoskie na pół wzdłuż.
Tymczasem, na małej patelni, toast nasiona kopru włoskiego na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pachnące i złoty, o 20 sekund.
Przenieść na powierzchnię roboczą i ostudzić, a następnie drobno posiekać.
Wlać 1/2 cala wody do dużego garnka wyposażonego w duży kosz na parowiec i doprowadzić do wrzenia. Wyrzucić twarde końce ze szparagów i dodać włócznie do parowca; przykryć i pary na dużym ogniu, aż tylko miękkie, o 4 protokół.
Szparagi przełożyć na papierowe ręczniki i osuszyć.
Niech szparagi ostygną do temperatury pokojowej, a następnie pokroić na przekątnej na 2-calowe długości.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić oliwę z oliwek z octem, scallion, estragon, mięta i posiekane nasiona kopru włoskiego. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać szparagi i orzechy włoskie do miski i wrzucić gumową łopatką.
Dodać kozi ser. Doprawić solą i pieprzem, przełożyć na talerze i podawać.
Rekomendacja wina: aby połączyć ze szparagami i uzupełnić pikantny kozi ser, wybierz pikantny nowozelandzki Sauvignon Blanc, taki jak prywatny Pojemnik Villa Maria z 2002 roku.