Sałatka szparagowa z papryką Piquillo i kaparami (Ensalada de Espárragos con Alcaparras)

Sałatka szparagowa z papryką Piquillo i kaparami (Ensalada de Espárragos con Alcaparras) może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 55 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka octu winnego, ExtraVirgin oliwy z oliwek, pieczone papryki piquillo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka Piquillo faszerowana surową sałatką z tuńczyka, Salmón con Salsa de Alcaparras (łosoś z sosem kaparowym), oraz Sałatka z kurczakiem z papryką Piquillo, migdałami i pikantną zielenią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W moździerzu lub małej misce umieścić 1 łyżkę natki pietruszki, szalotki, soli i czosnku; zmielić tłuczkiem, aż mieszanina utworzy gładką pastę. Wymieszać z papryką piquillo i pomidorem.
Dodaj ocet, olej, musztardę i czarny pieprz; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Szparagi umieścić w płytkim naczyniu i skropić mieszanką pieprzu. Delikatnie wrzucić mieszankę szparagów i pieprzu, za pomocą widelca i łyżki do serwowania.
Szparagi ułożyć na półmisku.
Jajko pokroić na pół wzdłuż; usunąć i zachować żółtko do innego użycia. Posiekaj białko.
Szparagi posypać równomiernie białkiem jajka, kaparami i pozostałą łyżką natki pietruszki.