Sałatka szefa kuchni na wynos

Sałatka szefa kuchni na wynos
Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 566 kalorii, 34g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Jeśli 2,08 zł za porcję spada w budżecie, Sałatka szefa kuchni na wynos może być wybitny bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis do wypróbowania. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka ser cheddar, pomidory koktajlowe, klasyczny ranczo dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu, Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef, oraz Chef Race: Meet Chef Robin, She ain ' t No Southern Bell dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżka dressing w dolnej części zamykanego plastikowego pojemnika; top z pozostałymi składnikami. Uszczelnij Pojemnik.
2
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
3
Wstrząśnij pojemnikiem, aby równomiernie pokryć sałatkę sosem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Magazyn