Sałatka szefa kuchni dobrze wykonana

Sałatka szefa kuchni dobrze wykonana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Sałatka szefa kuchni zrobić prawo spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 138 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz migdały plantatorów, łagodny ser cheddar, szynka oscar mayer i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu, Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef, oraz Chef Race: Meet Chef Robin, She ain ' t No Southern Bell dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić zielenie na półmisku serwowania lub sześć indywidualnych talerzy sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
2
Top z szynką, indykiem, serem, pomidorami i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Mżawka z opatrunkiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn