Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Sałatka szefa kuchni zrobić prawo spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 138 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz migdały plantatorów, łagodny ser cheddar, szynka oscar mayer i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu, Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef, oraz Chef Race: Meet Chef Robin, She ain ' t No Southern Bell dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić zielenie na półmisku serwowania lub sześć indywidualnych talerzy sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
2
Top z szynką, indykiem, serem, pomidorami i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane