Sałatka Steakhouse
Sałatka Steakhouse jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz majonez, stek z polędwicy wołowej, Lite Ranch dressing i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Steakhouse, Sałatka Steakhouse Rib-Eye, oraz Sałatka Steakhouse.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Stek z grilla 3 min. z każdej strony.
SOS. Grill 4 do 5 min. lub do średniej doneness (160F), obracając i szczotkując od czasu do czasu z pozostałym A.
Przenieś stek na deskę do krojenia; przykryj.
Odstawić 5 min. W międzyczasie wymieszać majonez, dressing i chrzan, aż do wymieszania.
Stek pokroić na cienkie plasterki. Talerz przykryć sałatą; na wierzch pomidory, cebula i mięso.
Skropić mieszanką majonezu; posypać serem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.