Sałatka Steak ' n ' Fries
Sałatka Steak ' n ' Fries może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Za $3.23 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 2 porcje z 745 kalorii, 37g białka, oraz 40g tłuszczu każdy. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga octu słodowego, pomidora, cukru i sałaty. Jest to raczej drogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 60%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowany stek z polędwicy wołowej z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, Grillowany stek z polędwicy wołowej z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, oraz Grillowany stek z polędwicy wołowej z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi.
Instrukcje
Do sosu w małej misce wymieszaj cukier, olej, ocet i wodę. Przechowywać w lodówce.
Przygotuj frytki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na małej patelni pokrytej sprayem do gotowania gotuj paski steku na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie.
Na dwóch talerzach sałatkowych ułóż sałatę, pomidor i cebulę. Na wierzch z frytkami, stekiem i serem.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Młodzieńcze nuty cytryny i wiciokrzewu nakładane są na dojrzały melon, gałkę muszkatołową i goździki. Percepcja słodyczy wywodzi się z dojrzałości owoców, leżakującej na regularnie mieszanym osadzie drożdżowym w obecności dojrzałego dębu francuskiego.