Sałatka Santa Fe ze słomkami Tortilla

Sałatka Santa Fe ze słomkami Tortilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Santa Fe ze słomkami Tortilla. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 260 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki wielkości kęsa sałata rzymska, chili w proszku, ranczo dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dlaczego-Chicken-Crossed-The-Road Santa Fe-Tastic Tortilla Soup, Dlaczego-Chicken-Crossed-the-Road Santa Fe-Tastic Tortilla Soup, oraz Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sos i awokado umieścić w blenderze. Przykryć; zmiksować na średniej prędkości do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray tortilla z gotowania sprayu; posypać solą i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Tortillę przeciąć na pół, a następnie każdą połowę pokroić w poprzek na 1/4-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
4
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec 10 do 12 minut lub do chrupkości i złoty kolor. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieścić górę lodową i sałatę rzymską na płytkim półmisku lub w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Posypać pomidorami, jicamą, serem, oliwkami i tortillą " słomkami."
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
JicamaJicama
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8
Podawać z sosem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn