Sałatka rzymska z pomarańczami i orzeszkami piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki rzymskiej z pomarańczami i orzeszkami piniowymi. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 79 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz miód, olej canolan, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Rzymska z wiśniami, Fetanem i prażonymi orzeszkami piniowymi, Grillowane liście Romaine Bacara Ranch z Prosciutto, orzeszkami pinii i bazylią, oraz Sałatka Rzymska Nat, pomarańcze i awokado.
Instrukcje
1
Umieścić pierwsze 5 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Ocet i kolejne 5 składników (przez czosnek) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju