Sałatka rzymska z pikantnymi orzeszkami ziemnymi i pestkami granatu
Sałatka rzymska z pikantnymi orzeszkami ziemnymi i pestkami granatu To bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 25 porcjami. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brązowego cukru, masła, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 12%. Spróbuj Sałatka rzymska z pikantnymi orzeszkami ziemnymi i pestkami granatu, Sałatka rzymsko-Rukolowa z prażonymi nasionami, oraz Sałatka Z Rukoli Z Persimmons & Granat Nasiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić orzeszki ziemne z cukrem i pieprzem. Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę orzeszków ziemnych; gotować i mieszać 5 min. lub do lekko tosty.
Rozprowadzić na blasze pokrytej folią. Całkowicie fajne.
Połącz sałatę, seler i jicama w dużej misce.
Dodać opatrunek; lekko wymieszać.
Posypać pestkami granatu i przyprawionymi orzeszkami ziemnymi.