Sałatka rzymska z kremowym sosem
Sałatka rzymska z kremowym sosem to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sałaty rzymskiej, musztarda dijon, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Serduszka Sałatka Rzymska z kremowym sosem sojowym, Sałatka rzymsko-Turecka z kremowym sosem z awokado, oraz Truskawkowa Sałatka Rzymska Z Kremowym Sosem Makowym.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, umieścić pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Łyżkę do małej miseczki; wymieszać 2 łyżki sera.
Aby przygotować grzanki, naciśnij tofu między ręcznikami papierowymi, aż ledwo wilgotne.
Posypać tofu 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj tofu; gotować 10 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Aby przygotować sałatkę, połączyć sałatę, pomidory, grzanki i dressing w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu.