Sałatka Rzymska i koper włoski

Sałatka Rzymska i koper włoski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki rzymskiej i kopru włoskiego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, kilka gałązek pietruszki płaskolistnej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Kopru Włoskiego, Sałatka z kopru włoskiego i rzymskiego z popękanym pieprzem Vinaigrette, oraz Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-sałatka z kopru włoskiego.

Instrukcje

1
Umieść posiekaną lub rozdartą rzymską w dużej salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wytnij cebulę kopru włoskiego w środku, potem ponownie, ćwiartując ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Usuń rdzeń z kątowymi cięciami na każdej czwartej żarówki. Cienko pokroić ćwierć cebulki w poprzek i dodać do salaterki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Połącz rzymską i koper włoski z gałązkami pietruszki i czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Umieść jeden opuszek palca na wierzchu octu balsamicznego, aby kontrolować wlanie i wlać kilka łyżek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Obficie skropić sałatkę oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i lekko wymieszać, aby równomiernie pokryć sałatkę octem i oliwą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, a do sałatek dodać loki Asiago lub Parmigiano, stworzone przez golenie sera nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ser AsiagoSer Asiago
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn