Sałatka rzymska, grillowane awokado i wędzona kukurydza z sosem Chipotle-Cezar

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj rzymską, grillowane awokado i Dymioną sałatkę kukurydzianą z Chipotle-Caesar Dressing spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka firmy Dojrzałe 6-do 8-uncji awokado, olej roślinny, sok z limonki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka rzymska z awokado ?Cezarze? Opatrunek, Grillowana Sałatka Rzymska z kremowym sosem awokado-bazylia, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka Cezar z pikantnym sosem Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorącym węglu drzewnym( wysokie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
W średniej misce umieść parmezan i dodaj oliwę z oliwek w wolnym strumieniu, ubijając.
Ubij sok z limonki, czosnek, Chipotle i po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Natrzyj olej roślinny na kukurydzę i pokrój boki awokado, a następnie dopraw 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Grill awokado, ściąć boki w dół, i kukurydza, pokryte tylko wtedy, gdy za pomocą grilla gazowego, obracając kukurydzę od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, 3 do 4 minut.
Obrać awokado i cienko pokroić.
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb.
Wrzucić romaine z dressingiem i podawać z awokado i kukurydzy.
Kukurydzę i awokado można grillować, partiami, jeśli to konieczne, na lekko naoliwionej gorącej patelni grillowej na średnim ogniu.