Sałatka Rzymska Cezar
Sałatka Rzymska Cezar jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 363 kalorie, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, ząbki czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Cezar Z Czerwoną Rzymską, Sałatka rzymska z sosem Cezara, oraz Sałatka Caesar Romaine "Wedge".
Instrukcje
Jajka pokroić na pół; usunąć żółtka. Przechowywać w lodówce białka do innego użytku. W blenderze lub robocie kuchennym, połączyć sok z cytryny, ocet, sardela, musztarda, czosnek, sos Worcestershire, pieprz, sól i żółtka jaj; przykryć i proces do wymieszać. Podczas przetwarzania stopniowo dodawać olej w stałym strumieniu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
W salaterce, połączyć romaine, parmezan i grzanki.
Mżawka opatrunkiem; wrzucić do płaszcza.