Sałatka ryżowo-makaronowa z krewetkami i szparagami
Sałatka ryżowo-makaronowa z krewetkami i szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ogórek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z makaronem bazyliowo-morelowym z krewetkami i szparagami, Sałatka z makaronem ryżowym z krewetkami, oraz Makaron Ryżowy-Sałatka Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szparagi na parze, pod przykryciem, 1 1/2 minuty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Makaron ugotować we wrzącej wodzie 1 1/2 minuty; odcedzić. Spłucz pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Dobrze spuścić.
4
W dużej misce połącz sok z limonki i 6 kolejnych składników (sok przez czosnek) i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju