Sałatka ryżowa Fiesta to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 537 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka awokado, ziarna kukurydzy, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka ryżowo-fasolowa Fiesta, Fiesta Rice, oraz Fiesta Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj sok z limonki, olej, salsę, kminek i sól. W dużej misce wymieszaj ryż i kukurydzę, rozbijając wszelkie grudki ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Kminek
Zęby Przyrodzenia
Kukurydza
Ryż
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszankę z sokiem z limonki na mieszaninę ryżu i dobrze wymieszać, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Wapno
Ryż
3
Dodać fasolę, paprykę, pomidory i szalotki, i wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Zielona Cebula
Pomidor
Fasola
4
Tuż przed podaniem przepłukać, obrać i pokroić w kostkę awokado i delikatnie wymieszać z sałatką.