Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Curry Rice Salad może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, curry, gruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka Ryżowa Curry, Sałatka Ryżowa Curry, oraz Curry Brown Rice Salad.
Instrukcje
1
Ryż gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
2
Połącz ryż, wiśnie i kolejne 3 składniki, dobrze mieszając. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Piec migdały w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut lub do tosty; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wymieszaj migdały, gruszkę, winogrona i sok z cytryny do mieszanki ryżowej; podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Winogrona
Połówki Gruszek W Syropie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz