Sałatka rukola-Figa z serem pleśniowym i ciepłym boczkiem vinaigrette przepis

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rukola - Figa Sałatka z serem pleśniowym i ciepłym boczkiem vinaigrette przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 307 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko rukola, ocet winny, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli z serem pleśniowym, gruszkami i morelowym winegretem, Sałatka z arugulanu i Romaine z orzechami włoskimi i serem pleśniowym Vinaigrette, oraz Sałatka z rukoli z gruszką, serem pleśniowym i morelowym winegretem.
Instrukcje
Na med-high ciepła, gotować boczek, aż po prostu zaczyna chrupiące na krawędziach.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Większość tłuszczu z boczku zalać i odstawić na później. Na dnie patelni pozostawić niewielką ilość wytopionego tłuszczu.
Dodać pokrojone szalotki na patelni saute na średnim ogniu i szybko gotować szalotki, aż miękkie.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać ocet do mieszaniny szalotki.
Trzepaczka dobrze. Następnie przelać do małej miseczki i dodać musztardę, dobrze połączyć.
Wlać około 3-4 łyżki tłuszczu boczku z powrotem do patelni saute i podgrzać na średnim ogniu. Gdy tłuszcz jest gorący, ostrożnie i energicznie ubij mieszankę szalotki. Doprawić solą i pieprzem.Wymieszać rukolę lub frisee, paski boczku, ser pleśniowy i figi.
Skropić boczkiem vinaigrette i wrzucić do sałatki.