Sałatka Radicchio i gruszka
Sałatka Radicchio i gruszka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soli, jędrne dojrzałe gruszki, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Radicchio, Sałatka Z Kopru Włoskiego I Gruszek, Sałatka Radicchio, Gruszka i rukola, oraz Sałatka Radicchio, Jabłko I Gruszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przeciąć główki radicchio na pół wzdłuż; wyciąć i wyrzucić rdzenie. Cienko pokroić radicchio w poprzek i przelać do dużej miski. Obrać i rdzeń gruszki; pokroić na kawałki 1/2 cala.
Dodaj gruszki i ser do miski z radicchio.
W małej misce lub szklance miarki wymieszaj sok z cytryny, oliwę z oliwek i sól do smaku.
Wlać mieszaninę radicchio i delikatnie wymieszać, aby pokryć.