Sałatka pszenna Bulgur z pomidorem i bakłażanem
Sałatka z pszenicy Bulgur z pomidorem i bakłażanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 326 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście bazylii, bakłażan, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Pszenna Bulgur, Sałatka Pszenna Bulgur, oraz Sałatka z pszenicy Bulgur i jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brojler na ciepło. Bulgur ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ułóż plastry bakłażana na 2 blachach do pieczenia.
Posmaruj obie strony w sumie 3 łyżkami oleju. Smażyć bakłażana, 1 arkusz patelni na raz, aż brązowy, 2 do 3 minut na stronę.
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać pomidory, ocet, pozostałe 2 łyżki oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Złożyć w bazylii.
Przenieść bulgur do dużej miski i top z bakłażana i mieszanki pomidorowej przed podaniem.