Sałatka posiekana w stylu kalifornijskim z krewetkami
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? California stylu posiekana Sałatka z krewetkami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 460 kalorii, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jeśli masz sałatę rzymską, awokado, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana California posiekana Sałatka z krewetkami, California Pizza Kitchen ' s Original BBQ Chicken Chopped Salad, oraz California Pizza Kuchnia Kuchnia posiekana Sałatka z Herbed Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. W dużej misce dodać sałatę rzymską, kukurydza, cukinia, i krewetki i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować sałatę rzymską, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu i rumiane w miejscach, o 2 protokół. Grubo posiekać grillowaną sałatę i dodać ją do dużej salaterki. Grillować kukurydzę i cukinię przez 2 minuty ze wszystkich stron, aż będzie chrupiąca.
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Usunąć ziarna z kukurydzy i dodać do salaterki. Posiekać cukinię na kawałki 1/2 cala i dodać do miski. Grill krewetki, aż mięso jest nieprzezroczyste i gotowane przez, O 2 do 3 protokół z każdej strony. Lekko ostudzić i pokroić na kawałki 1/2 cala.