Sałatka posiekana w stylu kalifornijskim z krewetkami

Sałatka posiekana w stylu kalifornijskim z krewetkami
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? California stylu posiekana Sałatka z krewetkami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 460 kalorii, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jeśli masz sałatę rzymską, awokado, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana California posiekana Sałatka z krewetkami, California Pizza Kitchen ' s Original BBQ Chicken Chopped Salad, oraz California Pizza Kuchnia Kuchnia posiekana Sałatka z Herbed Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. W dużej misce dodać sałatę rzymską, kukurydza, cukinia, i krewetki i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować sałatę rzymską, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu i rumiane w miejscach, o 2 protokół. Grubo posiekać grillowaną sałatę i dodać ją do dużej salaterki. Grillować kukurydzę i cukinię przez 2 minuty ze wszystkich stron, aż będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Usunąć ziarna z kukurydzy i dodać do salaterki. Posiekać cukinię na kawałki 1/2 cala i dodać do miski. Grill krewetki, aż mięso jest nieprzezroczyste i gotowane przez, O 2 do 3 protokół z każdej strony. Lekko ostudzić i pokroić na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj posiekane krewetki, sałata maślana, pomidory, i awokado do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata MaślanaSałata Maślana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Do dressingu: w małej misce wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek i nektar z agawy na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wlać sos na sałatkę i wrzucić, aż wszystkie składniki są pokryte.
6
Udekoruj sałatkę paskami tortilli i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn