Sałatka posiekana w stylu kalifornijskim z krewetkami

Sałatka posiekana w stylu kalifornijskim z krewetkami
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? California stylu posiekana Sałatka z krewetkami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 460 kalorii, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jeśli masz sałatę rzymską, awokado, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana California posiekana Sałatka z krewetkami, California Pizza Kitchen ' s Original BBQ Chicken Chopped Salad, oraz California Pizza Kuchnia Kuchnia posiekana Sałatka z Herbed Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. W dużej misce dodać sałatę rzymską, kukurydza, cukinia, i krewetki i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować sałatę rzymską, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu i rumiane w miejscach, o 2 protokół. Grubo posiekać grillowaną sałatę i dodać ją do dużej salaterki. Grillować kukurydzę i cukinię przez 2 minuty ze wszystkich stron, aż będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Usunąć ziarna z kukurydzy i dodać do salaterki. Posiekać cukinię na kawałki 1/2 cala i dodać do miski. Grill krewetki, aż mięso jest nieprzezroczyste i gotowane przez, O 2 do 3 protokół z każdej strony. Lekko ostudzić i pokroić na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj posiekane krewetki, sałata maślana, pomidory, i awokado do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata MaślanaSałata Maślana
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Do dressingu: w małej misce wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek i nektar z agawy na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać sos na sałatkę i wrzucić, aż wszystkie składniki są pokryte.
6
Udekoruj sałatkę paskami tortilli i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn