Posiekana sałatka to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 12. Mieszanka octu winnego, marchew, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), Sałatka Posiekana, oraz Posiekana sałatka na wynos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij razem ocet, cukier, szalotka,1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce, następnie dodaj olej w strumieniu, ubijając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1
* Dressing można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Warzywa i sałatę można posiekać 1 dzień wcześniej i przechowywać osobno, a jednocześnie schłodzić w zamykanej plastikowej torbie wyłożonej wilgotnym papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki