Sałatka Pomidorowo-Kukurydziana
Sałatka pomidorowo-kukurydziana wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pomidory, kłosy kukurydzy, ocet winny ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Sałatka z pomidorów i kukurydzy, Sałatka Z Kukurydzy I Pomidorów, oraz Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej misce pokroić kolby kukurydzy i wymieszać z pomidorami i cebulą. Wymieszać z octem i bazylią; doprawić solą i pieprzem do smaku.
Pomidory z winem: Mistrz sommeliera Parcel 104, Randall Bertao, lubi wina o czystych, skoncentrowanych smakach i średniej kwasowości, aby zrównoważyć pomidory-takie jak Charles Melton Ros 2004 (Barossa Valley, Australia; $1
and Merry Edwards Sauvignon Blanc 2005 (Russian River Valley, CA; $27).