Sałatka pomidorowo-fasolowa Vert
Heirloom pomidor i fasolka Vert sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Mieszanka pieprzu, crème fraîche, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Jęczmienia, Kukurydzy I Fasoli Vert, Belgijska Endywia, Fasolka Vert I Sałatka Z Orzechów Laskowych, oraz Sałatka Radicchio I Fasolka Vert Z Kandyzowanymi Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś mały garnek osolonej wody do wrzenia, a następnie blanszuj fasolę przez 2 do 3 minut, aż będzie miękka.
Przenieść szczypcami do blachy do ostygnięcia.
Dodać balsamiczny vinaigrette: za pomocą moździerza i tłuczkiem, Funt oregano, czosnek, i skąpe 1/4 łyżeczki. sól do pasty (lub posiekać czosnek i oregano, posypać solą, zmielić i rozgnieść do pasty płaską stroną noża szefa kuchni).
Przelać do małej miski i wlać octy.
Ubijamy oliwę z oliwek i smakujemy dla równowagi i przypraw.
W małej misce ubić olej z orzechów laskowych, skórkę z cytryny oraz kilka szczypt soli i pieprzu. Połowę orzechów laskowych drobno posiekać i wymieszać z dressingiem; resztę grubo posiekać i wymieszać.
Dressing z orzechów laskowych skropić fasolką, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Przytrzymaj pomidory po bokach i pokrój w 1/4 cala.- grube plastry. Doprawić solą i pieprzem. Ułóż plastry na dużym okrągłym talerzu, nakładając je na siebie i łyżka na około połowę balsamicznego winegretu. Rozsypać liśćmi rukoli.
Pomidory koktajlowe wymieszać z pozostałym winegretem w misce i doprawić solą i pieprzem. Stos w środku talerza, następnie wierzch z wierzchołkami fasoli. Łyżka na kilka dollops crme frache i posypać około 1/3 pistou na sałatkę i wokół (podać resztę obok).
* Znajdź z olejami w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.