Sałatka z pomidorów i chleba z czerwoną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 390 kalorii, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście bazylii, ocet winny, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Pomidory I Anchois Z Bułką Tartą, Bazylią I Czerwoną Cebulą.
Instrukcje
1
Wlać ocet do małej miseczki. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Ocet
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić chleb w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody (Około 8 szklanek), aby przykryć chleb. Moczyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Woda
4
Dobrze odcedzić; wycisnąć chleb, aby usunąć jak najwięcej płynu. Grubo pokruszyć chleb w tej samej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj pomidory, cebulę i bazylię. Wrzucić tyle vinaigrette do herbu. Sałatkę doprawiamy obficie solą i pieprzem. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Pomidor
Bazylia
Cebula
6
Odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej przed podaniem.)