Sałatka pomidorowo-brzoskwiniowa z bazylią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pomidorów brzoskwiniowych z bazylią. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, koszerną sól i pieprz, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z pomidorów, Radicchio i grillowanej brzoskwini z olejem bazyliowym, Sałatka makaronowa z pomidorów i grillowanych brzoskwiń z bazylią Vinaigrette, oraz Schłodzona pomidorowa zupa brzoskwiniowa z pistacjową bazylią Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia.
Dodać bazylii do wrzącej wody i gotować, aż tylko zwiędły i jasnozielony, o 15 sekund.
Przełożyć łyżką szczelinową do blendera i puree, aż będzie gładka. Po uruchomieniu maszyny dodaj oliwę z oliwek i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Puree z bazylii rozłóż na półmisku. Ułożyć brzoskwinie i pomidory na wierzchu i posypać sokiem z cytryny, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Udekorować całe liście bazylii i podawać.