Sałatka pomidorowa ze świeżą zielenią, serem pleśniowym i kremowym sosem szczypiorkowym

Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawek? Sałatka pomidorowa ze świeżymi ziołami, serem pleśniowym i kremowym sosem szczypiorkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 374 kalorie, 2G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka oleju canolan, Mesclun zieleni, majonez, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka kukurydziano-pomidorowo-cebulowa z sosem ze świeżej bazylii i pokruszonym serem pleśniowym, Sałatka pomidorowa z serem pleśniowym, oraz Sałatka Pomidorowa Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Zieleninę umieścić w misce i wymieszać z octem i olejem, doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć na talerz. Pomidory ułożyć na zieleni, posypać solą i skropić sosem szczypiorkowym.
Na wierzch posypać serem pleśniowym i udekorować kilkoma świeżymi szczypiorkami.
Połącz wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na gładką masę.