Sałatka pomarańczowo-orzechowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 20. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomarańczy mandarynkowych, cukier, rozdarta sałatka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sałatka pomarańczowa, orzechowa i Stilton, Marokańska Sałatka pomarańczowo-orzechowa (Zwt II), oraz Sałatka pomarańczowo-orzechowa z kurczakiem.
Instrukcje
1
Ubić sok pomarańczowy, ocet, olej, cukier i skórkę pomarańczową w małej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Wrzucić warzywa sałatkowe z ogórkami, pomarańcze, orzechy włoskie i zieloną cebulę w dużej misce sałatkowej.