Sałatka polowa z mandarynkami, prażonymi burakami i fetą

Sałatka polowa z mandarynkami, prażonymi burakami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sałatkę dla smakoszy, sól, sok z mandarynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka polna z pieczonym porem, pieczarkami i fetą, Sałatka grecka z prażonymi burakami, oliwkami i fetą, oraz Ciepła sałatka z łososia i szpinaku z prażonymi burakami, awokado, fetanem i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Buraki ułożyć na blasze wyłożonej folią; piec w temperaturze 425 przez 45 minut lub do miękkości. Lekko schłodzić. Buraki obrać, każdy pokroić na 8 klinów.
Połącz skórkę, zielenie, sekcje mandarynki i feta w dużej misce.
Połączyć sok z mandarynki, pieprz, sok z cytryny, olej, sól, i musztarda; dobrze wymieszać trzepaczką.
Wlać mieszankę sałatkową; wrzucić do połączenia.
Na każdym z 4 talerzy umieść mieszankę sałatkową; wierzch z burakami.