Sałatka polna z pieczonym porem, pieczarkami i fetą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka polowa z pieczonym porem, pieczarkami i fetą może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, butelkowany dressing koperkowo-musztardowy, ser feta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka polowa z mandarynkami, prażonymi burakami i fetą, Sałatka polna z groszkiem śnieżnym, winogronami i fetą, oraz Sałatka polna z groszkiem śnieżnym, winogronami i fetą.
Instrukcje
Połącz pokrojony por z olejem.
Rozprowadź mieszaninę pora na galaretowatej rolce pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 10 minut lub aż zbrązowieje.
Wymieszać mieszaninę porów, rukolę, szpinak, grzyby i ser w dużej misce.
Skropić opatrunkiem i delikatnie wrzucić do płaszcza.