Sałatka Po Wakacjach
Sałatka po wakacjach to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 14g białka, oraz 36g tłuszczu. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką sól, curry, prażone orzeszki ziemne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Cezar z grillowanymi krewetkami: brama do wakacji, Wakacyjne Awokado, Sałatka Ze Szpinaku Z Granatów I Kamionka Rachael Ray, oraz Ajerkoniak .... Nie tylko na wakacje!.
Instrukcje
W misce wrzuć pierwsze sześć składników. W małej misce połącz wszystkie pozostałe składniki oprócz sałaty.
Polej mieszanką z indyka i delikatnie wymieszaj. Wyluzuj.
W razie potrzeby podawaj na sałacie.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować więźnia Wine Company Saldo Zinfandel (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (półbutelka)]()
The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (półbutelka)