Sałatka pistacjowo-Pekan

Sałatka pistacjowo-Pekan
Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni Sałatka pistacjowa i pekan może być świetna bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten hor d ' oeuvre ma 186 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest dostarczany przez Allrecipes. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ananasa, orzechy pekan, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 18%, to danie nie jest tak doskonałe. Pecan N Pistacjowy Budyń Daktylowy, Babeczki Czekoladowe, Pistacjowe I Pekan, oraz Sałatka Pistacjowa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszaj mleko i pudding w misce; wymieszaj serek śmietankowy z mieszanką budyniową. Złóż bitą polewę do mieszanki budyniowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszaj pianki, orzechy pekan i ananasa z mieszanką budyniową. Wstaw do lodówki, aż smaki się połączą, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
AnanasAnanas
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn