Sałatka Pinto, czarna i czerwona z grillowaną kukurydzą i awokado
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka Pinto, czarna i czerwona fasola z grillowaną kukurydzą i awokado może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 85 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę bez dodatku soli, pomidory koktajlowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i awokado, Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy z awokado, oraz Sałatka Z Awokado, Czarnej Fasoli I Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Umieścić pomidory w dużej misce i posypać 1/2 łyżeczki soli.
Kukurydzę, cebulę i jalapeo równomiernie posmarować olejem.
Umieść warzywa na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grilluj kukurydzę przez 12 minut lub do lekko zwęglonego, obracając po 6 minutach. Grill plastry cebuli i jalapeo 8 minut lub do lekko zwęglone, obracając po 4 minutach.
Odstawić warzywa na 5 minut.
Pokroić ziarna z kolb. Grubo posiekać cebulę. Drobno posiekać jalapeo; odrzucić łodygi.
Dodaj kukurydzę, cebula, i jalapeo do mieszaniny pomidorów; wrzucić dobrze.
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczka soli, kolendra, i następne 4 składniki (przez fasolę) do mieszaniny kukurydzy; wrzucić dobrze. Top z awokado.