Sałatka Pietruszkowo-Farro
Pietruszka-Farro sałatka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Sałatka Pietruszkowo-Farro, Sałatka Farro z pietruszkowym pesto, oraz Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze.
Instrukcje
Ogrzać farro zgodnie ze wskazówkami.
Ocet i kolejne 5 składników (przez czosnek) połączyć w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodać ugotowane farro i pietruszkę do mieszaniny octu; wrzucić do herbu.
Odmiana 1: pomidor i ogórek Przygotuj przepis podstawowy przez krok 2, zastępując 1 1/2 łyżki świeżego soku z cytryny octem sherry.
Dodaj gotowane farro, 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę świeżego pomidora, 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę ogórka, 1/4 szklanki posiekanej świeżej pietruszki liści, 1/4 szklanki posiekanej świeżej mięty i 1/4 szklanki posiekanej zielonej cebuli do mieszanki soku z cytryny; wrzucić do herbu.
Porcje 4 (porcja: 3/4 szklanki) kalorie 97; tłuszcz 4g (sat 5g); sód 330mg
Wariacja 2: bazylia i kukurydza przygotować przepis podstawowy przez krok
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1 filiżanka świeżych ziaren kukurydzy (o 2 uszy) do patelni; smażyć 3 protokół.
Dodać gotowane farro, kukurydza, i 1/2 szklanki posiekanej świeżej bazylii do vinaigrette; wrzucić do herbu.
Służy 4 (wielkość porcji: około 3/4 szklanki) kalorie 157; tłuszcz 9G (sat 1G); sód 332MG
Odmiana 3: cebula, Feta i papryka Przygotuj przepis podstawowy przez krok 2, pomijając sól.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli i 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę papryki pomarańczowej na patelnię; smażyć 2 protokół.
Dodaj gotowane farro, cebula, i papryka do vinaigrette; wrzucić do herbu. Złożyć w 1/4 szklanki pokruszonego sera feta.
Porcje 4 (porcja: 3/4 szklanki) kalorie 156; tłuszcz 4g (sat 4g); sód 136MG