Sałatka Pietruszkowo-Farro

Sałatka Pietruszkowo-Farro
Pietruszka-Farro sałatka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Sałatka Pietruszkowo-Farro, Sałatka Farro z pietruszkowym pesto, oraz Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze.

Instrukcje

1
Ogrzać farro zgodnie ze wskazówkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
2
Ocet i kolejne 5 składników (przez czosnek) połączyć w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać ugotowane farro i pietruszkę do mieszaniny octu; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane FarroGotowane Farro
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
4
Odmiana 1: pomidor i ogórek Przygotuj przepis podstawowy przez krok 2, zastępując 1 1/2 łyżki świeżego soku z cytryny octem sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
5
Dodaj gotowane farro, 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę świeżego pomidora, 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę ogórka, 1/4 szklanki posiekanej świeżej pietruszki liści, 1/4 szklanki posiekanej świeżej mięty i 1/4 szklanki posiekanej zielonej cebuli do mieszanki soku z cytryny; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Gotowane FarroGotowane Farro
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
świeża Miętaświeża Mięta
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Porcje 4 (porcja: 3/4 szklanki) kalorie 97; tłuszcz 4g (sat 5g); sód 330mg
7
Wariacja 2: bazylia i kukurydza przygotować przepis podstawowy przez krok
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
8
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Dodaj 1 filiżanka świeżych ziaren kukurydzy (o 2 uszy) do patelni; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Dodać gotowane farro, kukurydza, i 1/2 szklanki posiekanej świeżej bazylii do vinaigrette; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane FarroGotowane Farro
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
11
Służy 4 (wielkość porcji: około 3/4 szklanki) kalorie 157; tłuszcz 9G (sat 1G); sód 332MG
12
Odmiana 3: cebula, Feta i papryka Przygotuj przepis podstawowy przez krok 2, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
14
Dodaj 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli i 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę papryki pomarańczowej na patelnię; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
15
Dodaj gotowane farro, cebula, i papryka do vinaigrette; wrzucić do herbu. Złożyć w 1/4 szklanki pokruszonego sera feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane FarroGotowane Farro
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
16
Porcje 4 (porcja: 3/4 szklanki) kalorie 156; tłuszcz 4g (sat 4g); sód 136MG
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn