Sałatka pieczona-brokatowa z sosem pomarańczowym

Sałatka pieczona-brokatowa z sosem pomarańczowym
Sałatka pieczona-brokatowa z sosem pomarańczowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków Quinoa z sosem Klonowo-pomarańczowym, Chrupiące curry pieczone broccoflower, oraz Sałatka z pieczonego żołędzia i komosy ryżowej z żurawiną i sosem tahini z klonu pomarańczowego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć broccoflower i 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej misce. Ułóż w jednej warstwie na 2 patelniach z galaretką; posyp 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Piecz w temperaturze 450 przez 20 minut, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
RomanescoRomanesco
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj kiełki; piecz 10 minut, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
4
Pozostałe 1/4 łyżeczki soli, skórki i kolejne 4 składniki (przez kapary) połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać warzywa; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6
Skropić pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia30
Magazyn